Stelt utvecklingssamtal!

Idag hade jag utvecklingssamtal med min mamma och min mentor som jag skulle leda själv. Först skulle jag hälsa alla välkomna, vilket var otroligt stelt! Därefter skulle jag presentera 3 ämnen som jag vilja fokusera på lite extra. I början går det rätt bra, men när det kommer till det andra ämnet jag tänk presentera glömmer jag helt av vad det var jag vill fokusera mest på, utan sade istället en massa andra saker som jag egentligen var bra på (mind fuck!). Om det inte skulle vara nog där, började jag sedan, när jag skulle prata om mitt sista ämne, att repetera det första ämnet. Inte fören jag var klar, kände jag att det kändes bekant och kom på att jag redan berättat det. Woops (!) heheh.

 22794539_187250901844130_451975166793089024_n
(En bild på Tusse från i höstas)

 

Nog nu om det. Imorgon är det tisdag och jag börjar sent i skolan, vilket är toppen. Första lektionen är teori med min idrottslärare, sedan läsning, svenska (tyvärr läsförståelse), lunchrast, bild och NO. En ganska så chill dag, där vi även slutar tidigt. Och på eftermiddagen ska jag åka till stallet på hoppträning, vilket jag är astaggad på (hoppar ju endast 1 gång/4 veckor, så det pirrar ju alltid lite extra i magen då det är dags). Tyvärr ska det vara runt 11-12 minusgrader, vilket kommer vara isande kallt att rida i. HEJDÅ TÅRNA! Aja, kanske borde jag ändå vara nöjd över att vi har ridhus och slipper rida ute i kölden :).

Nu måste jag plugga till MA-provet som vi har på onsdag. Kanske blir det även lite plugg på engelskaglosorna tills fredag och till tyskaprovet nästa onsdag. Jag tänker försöka skriva ett långt inlägg i morgon kväll där jag bland annat även utvärderar hoppträningen, vi hörs då! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>