Snart så..!

Godkväll! Detta har inte varit den bästa söndagen på länge. Jag har inte kunnat slappna av helt när jag roat mig, utan hela tiden tänkt ”Jag borde egentligen plugga på tyskan nu…”. Detta förstör ju även en del av det roliga som man håller på med. Detta har påverkat mig psykiskt genom att jag har stressat mycket under dagen, i försök av att hinna med så mycket som det bara går.

I morgon är det studiedag. Jag kommer behöva plugga inför både tyskaprovet, engelska provet och den muntliga redovisningen i SO:n (de i min grupp ville ha en gång till på sig, därför redovisar vi en vecka efter alla andra). Suck… Dock är dagen inte bara skit, utan det händer även en del roliga saker! På eftermiddagen ska vi åka och titta på tapeter (ÄNTLIGEN!) till mitt rum. Förhoppningsvis, om jag hittar någon fin tapet, kommer vi även att köpa/beställa hem den. Jag har tänkt mig någon varm ton av ljusgrått, då det passar mina möbler bäst i rummet. En kall ton skulle även vara jättefint, dock är jag rädd att det blir för ”tråkigt”. Nedan ser ni en bild på ungefär hur jag tänkt mig:

MMM

(bild från google – är inte helt säker på om jag får använda den!)

Nu måste jag fortsätta att plugga på tyskan, innan vi ska se på det avslutande avsnittet av bron (säsong 3). Längtar! Hoppas ni haft en bra dag! <3

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>