Vi är igång!

God kväll!

Förra veckan hade vi både engelska och tyskaprov, och denna måndagen hade vi fortsättning av tyskaprovet (vi delade upp det på två tillfällen). Detta tog otroligt mycket tid, vilket har gjort att jag inte hunnit med bloggen. Resten av denna veckan har vi dock inga läxor, vilket känns otroligt skönt (och då hinner jag med att blogga).

Om jag inte minns helt fel, åkte vi och tittade på tapeter förra måndagen. Jag hade redan föreställt mig och googlat upp en del bilder (som ni kan se i förra inlägget). Färgen på tapeten jag tänkt mig var någon form av gråige (grå beige), och tur hade jag när vi kom till butiken! Efter endast 5 minuter letande, hittade jag exakt den färgen som jag tänkt mig på tapeten. ”Tyvärr” stod det att den hade utgått i sortimentet endast några dagar innan vi kom dit. Men, pappa frågade de som jobbade i butiken ifall den fanns kvar, vilket den faktiskt gjorde! SÅÅ himla kul! Vi beställde den och bara några dagar senare kunde vi hämta den :). Detta ledde till att vi faktiskt kunde börja slipa skarvarna redan förra helgen och förhoppningsvis ska vi börja tapetsera denna helgen. Jag har tagit en del bilder, både på tapeten och hur det ser ut i mitt rum just nu. Enjoy it!

IMG_8764 IMG_8765 IMG_8768 IMG_8769 IMG_8771

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>