BESLUTSÅNGEST

Jag har nog aldrig känt en sådan här beslutsångest tidigare. Jag vet egentligen vad som borde vara bäst, men samtidigt vill jag det så himla mycket att jag bara inte kan tacka nej. Jag pratar om provridningen igår. Det gick helt okej, det kunde ha gått bättre. Hästen behövdes ridas på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Man måste vara otroligt tydlig med galoppfattningarna och hålla emot, annars så blir det ökad trav. Jag har aldrig ridit en sådan häst innan, så det var helt nytt för mig. Men lär man bara känna hästen så hittar man rätt snart alla knapparna som behövs för att det ska fungera mellan oss. Hästen var i alla fall otroligt snäll, jättetrevlig i all hantering. Som sagt, lite tråkigt att det inte fungerade lika bra i ridningen, men med lite tid går det i alla fall att jobba på. Det som säger emot att vi inte kan vara medryttare är mestadels tiden. Vi hade tänkt att ha en medryttarhäst nära oss under sommarlovet, eftersom att tiden inte räcker till under hösten. Tyvärr finns hästen inte i närheten, utan 35-40 minuter bort vilket tog en väldans lång tid att åka. Det skulle aldrig fungera till hösten när mamma jobbar, jag går sent i skolan, jag rider redan en gång i veckan samt alla läxor. Nu kanske ni tänker att det är en bra bit kvar på sommarlovet, att jag hinner lära känna hästen.. Men nästa vecka ska jag på ridläger och sedan fram till vecka 30 så skulle hon som äger hästen anordna ridläger och hästarna skulle tävlas. Då är det bara tre veckor kvar innan ridskolan drar igång. Tre veckor, tre gånger totalt, räcker knappt för att ens lära känna hästen. Därför talar det mesta just nu emot att det inte blir något.

Vet ni någon som söker medryttare till sin C/D-ponny alternativt en trevlig storhäst I SOMMAR så kan ni gärna maila mig: linnsangustavsson@outlook.com

Jag vet att detta blev ett ganska så rörigt inlägg, men jag hoppas i alla fall att ni förstår lite hur jag tänker.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>