OKEJ, JAG HAR BÖRJAT TRÖTTNA NU

Go’kväll och välkomna tillbaka till min blogg!

Idag har jag haft studiedag, vilket alltså har inneburit att det inte varit någon skola. SKÖNT, men lite ångest får jag. Jag har en ledig dag att göra vad jag vill på. Sova hur länge som helst på morgonen. Men det är skola i morgon. Det är läxor som ligger och väntar på att bli gjorda. I morgon är det glosförhör. Det förstör lite av ”ledighetskänslan”, att jag fortfarande går och har skolan i bakhuvudet.
Idag har jag i alla fall varit produktiv:

Att göra 27/9 2018

  • fortsätta att kolla på ”allt för Sverige”
  • städa min sminklåda
  • träna tyska
  • engelskläxa
  • teknikläxa
  • fixa håret
  • träna LC:1
  • lägga i de tvättade örhängena i sin ask
  • putsa/tvätta ridstövlarna

Till nästa ämne: Hjärnskakning

Jag fick en hjärnskakning en måndag för snart 3 veckor sedan. Vilket datum kan det ha varit? Måndag den 10:e? Den dagen jag fick hjärnskakningen var det inte så hemsk. Jag rörde mig strax efter händelsen. Jag red dagen efter. Sedan blev jag dålig. Hur det gick till kan ni läsa via länken: https://huvudvark.ifokus.se/discussions/5b9a82dece12c40e3f00ba90-hjarnskakning

Vi var på vårdcentralen samma vecka. Fredag den 14 september. Vi fick en utländsk kvinna som jag tyvärr inte riktigt kunde förstå. Det blev lite missförstånd. Hon trodde att jag hade fått en lätt hjärnskakning – hon lös i ögonen, tryckte på olika punkter (missade dock där smällen hade träffat, vilket ledde till att hon kanske inte riktig förstod att jag fortfarande hade ont på huvudet). Hon trodde inte att stickningarna som dök upp gjorde ont, utan det var bara ifall jag hade ONT i huvudet (som hon uttryckte sig) som det var ”allvarligt”. Dock är det stickningarna som är värst, de gör så mycket ondare än huvudvärken. Jag gick ifrån vårdcentralen med en mycket värre huvudvärk än vad jag kom dit med. Den släppte inte fören någon dag efteråt.

Nu, snart tre veckor senare, har jag fortfarande ont i huvudet. Eller, inte ont konstant. Men sitter jag för mycket med en skärm (vilket behövs i dagens skola), får jag ont i huvudet. Stickningarna är tillbaka. Trötta ögon. Jag brukar iofs ha lite problem med att sitta med en skärm vanligvis, men det här är lite utöver det vanliga. Springa har jag börjar göra lite nu, det går bra i små doser. För mycket ”stötar” leder till huvudvärk. Får till och med ont i huvudet när jag åker buss.

Jag har börjat bli lite nojig. Är det verkligen en hjärnskakning som ligger bakom? Eller har jag haft otur och råkat på något samtidigt som gett men (läs m:en) i form av huvudvärk? Jag vet att hjärnskakningar tar tid, men ska det verkligen kännas såhär? Jag har börjat tröttna nu, jag orkar inte ha det såhär längre.

Som sagt, gå gärna in och läs via tråden innan, då får ni lite inblick av vad som hänt. Kommentera gärna era egna erfarenheter!

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>