Om mig

Hej på er!

Mitt namn är Linnea Gustavsson och jag fyller 14 år i sommar. På min fritid rider jag, tyvärr endast en gång i veckan pga. att mina föräldrar inte har tiden att skjutsa samt att pengarna inte riktigt finns. Jag rider för Skövde RF, även kallat Kultomten. Där är jag licensryttare från 2018 och tanken är att jag ska komma ut och tävla en del till våren. Jag har, som ni kanske redan listat ut, ingen egen häst, utan är någon jag får skaffa när jag har en egen ekonomi. Jag har två stycken favoritponnyer på ridskolan, en för dressyr och en för hoppning. I dressyren föredrar jag Diesel, en superhärlig C-ponny valack född 2011. Jungle Ginny (kallas för Ginny) är ett D-ponny sto som jag kommer att tävla en del i hoppning med till våren.

Hemma har jag en liten katt på snart två vårar som heter Tusse. Han har svart och vit, men har av någon konstig anledning fått nedtecknat av veterinären att han är en bruntigré. Tycker inte att han är ett dugg lik, men men… Han är en positiv och glad katt med mycket egenvilja. Han är väldigt kräsen till blötmat, så det är svårt att hitta någon bra mat som passar honom. När man kommer hem (om han är inne) vill han gärna kela en liten stund, innan man ska busa. 2 år och fortfarande kattunge i sinnet ;).

Tanken med att blogga är att kunna dela med mig av min vardag till er som är intresserade. Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>